Rivals at War

Rivals at War 1.2

Militaire gevechten met kaarten

Rivals at War is een kaartspel waarin je met je team van soldaten vecht tegen echte tegenstanders.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Vloeiende graphics
  • Originele gameplay
  • Veel upgrades
  • Verschillende levels
  • Pas je leger helemaal aan

TEGEN

  • Vrij langdradig

Uitmuntend
8

Rivals at War is een kaartspel waarin je met je team van soldaten vecht tegen echte tegenstanders.

Oorlog met kaarten

In tegenstelling tot andere populaire oorlogsspellen op de iPhone, zoals Modern Combat of Brothers in Arms, pak je in Rivals at War geen pistool op om er op los te schieten. Je zit gewoon relaxed achterover en kijkt toe hoe je leger het opneemt tegen dat van een andere speler.

De gameplay in Rivals at War draait om het uitwisselen van kaarten in plaats van knallende actie. Je schaft verschillende pakken kaarten aan met het speelgeld. De pakken bevatten soldaten met verschillende vaardigheden, speciale aanvallen, enz. Vervolgens kies je welke je gebruikt om te vechten. Je maakt je leger beter door je soldaten en wapens te upgraden.

Het klinkt misschien een beetje saai, maar je bent vreemd genoeg totaal verdiept in Rivals of War en het kijken naar de gevechten is bijna hypnotiserend. Natuurlijk zijn er ook momenten waarop je wordt afgeslacht door de vijand en het frustrerend is dat je niks kunt doen.

De in-app aankopen van kaarten en upgrades helpen je zeker verder in het spel, maar het is niet noodzakelijk om verder te komen. Ben je bereid om te wachten, dan kom je ook op eigen kracht verder.

Hoe speel je Rivals at War?

Als je Rivals at War voor het eerst speelt, wordt je alles kort uitgelegd: je leert het tijdens het spelen. In principe pak je gewoon je pak kaarten op, kies je welke items en soldaten je gebruikt en kllik je op "watch" om het gevecht te bekijken.

Het slagveld bekijk je op een aantal manieren. Tik op één soldaat om die te volgen of gebruik de sattelite view om het hele gevecht van bovenaf te zien. Meer details of juist minder? Zoom dan in of uit.

Mooie presentatie

Rivals at War ziet er geweldig uit, zowel qua menu's als het slagveld zelf, hoewel de actieshots misschien niet zo perfect zijn als veel van de third-person shooters voor de iPhone. Maar het spel werkt prima, met degelijke animatie en realistische geluidseffecten.

Rivals at War koppelt je aan andere online spelers die ongeveer even sterk zijn als jij, zodat je altijd een spannend gevecht speelt.

Onze mening

Fan van tactische kaartspellen en je vindt het geen probleem om niet actief mee te doen tijdens een gevecht? Dan geniet je vast van Rivals at War. Meer van het rechttoe rechtaan knallen? Dan kun je beter een ander spel kiezen.

Meeste downloads Strategiespellen voor iphone

Meer
Rivals at War

Download

Rivals at War 1.2

Beoordelingen about Rivals at War